Placeholder Picture

Heem en Museum, Dorp 64, 2382 Poppel (gem. Ravels)

< Terug
Placeholder Picture

Heemkunde- en Erfgoedvereniging
Nicolaus Poppelius vzw

lezing 
Placeholder Picture

Najaarslezing: “Achter de schermen van het Belgische Koningshuis” op dinsdag 21 november om 19.30 uur stipt,  in gemeentezaal De Brouwerij te Weelde. 

Ons Belgisch koningshuis lijkt misschien minder boeiend dan wat er in Groot Brittanië bij  The Queen en haar fa,ilie geberut. Maar over de Belgische Royal is er minstens evenveel te vertellen.
Een lezing die wordt gesmaakt door zowel voor- als tegenstanders van de monarchie!

Mevrouw Balfoort heeft ons eerder al op uiterst onderhoudende en amusante wijze de etiquette regels uit de doeken gedaan en komt nu terug naar Weelde om ons alle ins en outs van de Royals.
Brigitte Balfoort neemt ons mee in haar verhaal, naar het leven van deze bijzondere familie: een mix van geschiedenis, sterke verhalen, glamour en humor, doorspekt met veel beeldmateriaal...

Brigitte Balfoort is auteur, blogger en spreker over hedendaagse sociale en zakelijke etiquette. Als beroepsjournaliste bij onder meer VTM legde Balfoort zich 20 jaar toe op koninklijk nieuws totdat ze zich in 2014 omschoolde tot etiquetteconsultant in de bekende etiquetteschool ‘Minding Manners’ in Londen.


Toegang: leden is gratis, niet-leden € 3.00